אז מה עושים אם אחד מהאורחים הצפויים להגיע אינו אוכל מוצרי חלב? פשוט מאוד!
מכינים פשטידת בצל לא חלבית שתתאים גם לחג השבועות!
מרכיבים
4 בצלים בינוניים קצוצים דק
½ כוס מים
½ כוס שמן
1 כף גדושה מיונז
מלח פלפל
2 ביצים
1 כוס קמח תופח מלא או כוס קמח מלא עם 1 כפית אבקת אפייה
מיורן וטימין קצוצים (אפשר להשתמש גם ביבשים)
אופן ההכנה
לערבב את כל החמרים (אין צורך לאדות את הבצל לפני הערבוב) לצקת לבתנית שקעים מסיליקון ולאפות עד שמזהיב מעט
לבריאות ובתיאבון!!