מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

עוגת גבינה ללא סוכר

פורסם בתאריך 4.6.2011 ע"י יעל שראל

חמרים

5 ביצים

1 כוס תחליף סוכר "כפית לכפית " של סוכרלייט

500 גרם גבינה 5%

1 שמנת חמוצה (אם רוצים מאוד דיאטטי ניתן להחליף בגיל)

4 כפות קורנפלור

1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל 40 גרם (לסוכרתיים ניתן להחליף בכמות זהה של קורנפלור + מעט תמצית וניל)

 

אופן ההכנה

  1. לחמם תנור ל150 מעלות.
  2. להפריד את הביצים
  3. להקציף את החלבונים עם הממתיק
  4. בכלי אחר לערבב את הגבינה עם כל שאר החומרים כולל החלמונים
  5. לערבב אל תערובת הגבינה כמה כפות מהחלבונים המוקצפים ואז לקפל פנימה את כל שאר הקצף.
  6. לצקת לתבנית  עגולה בקוטר 26 ס"מ
  7. לאפות ב150 מעלות במשך 10 דקות להוריד את הטמפרטורה ל-120 מעלות ולאפות עוד 50 דקות.
  8. להשאיר בתנור עד שמתקרר ולהוציא.
  9. ניתן להגזים ולקשט מלמעלה בקצפת מומתקת במעט ממתיק מלאכותי. (כשקית סוכרלייט או סוכרדיאט)

 

 

עוגת גבינה ללא סוכר

מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים