חמרים
5 ביצים
1 כוס תחליף סוכר "כפית לכפית " של סוכרלייט
500 גרם גבינה 5%
1 שמנת חמוצה (אם רוצים מאוד דיאטטי ניתן להחליף בגיל)
4 כפות קורנפלור
1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל 40 גרם (לסוכרתיים ניתן להחליף בכמות זהה של קורנפלור + מעט תמצית וניל)
אופן ההכנה
- לחמם תנור ל150 מעלות.
- להפריד את הביצים
- להקציף את החלבונים עם הממתיק
- בכלי אחר לערבב את הגבינה עם כל שאר החומרים כולל החלמונים
- לערבב אל תערובת הגבינה כמה כפות מהחלבונים המוקצפים ואז לקפל פנימה את כל שאר הקצף.
- לצקת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
- לאפות ב150 מעלות במשך 10 דקות להוריד את הטמפרטורה ל-120 מעלות ולאפות עוד 50 דקות.
- להשאיר בתנור עד שמתקרר ולהוציא.
- ניתן להגזים ולקשט מלמעלה בקצפת מומתקת במעט ממתיק מלאכותי. (כשקית סוכרלייט או סוכרדיאט)