מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

פירה כרובית וכרישה

פורסם בתאריך 1.4.2014 ע"י יעל שראל
מצרכים

ראש כרובית שטוף ומפורק
שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
2 גבעולי כרשה פרוסה לטבעות (אפשר בצל אם רוצים שיהיה ממש לבן)
מלח פלפל ואגוז מוסקט
מעט שמן להקפצת הכרשה


אופן ההכנה

לבשל את הכרובית והסלרי במים רותחים עד לריכוך מלא.
לאדות את טבעות הכרשה במעט שמן זית עד שמתרכך.
לטחון ביחד עם בלנדר מוט.
לתבל במלח פלפל לבן ואגוז מוסקט מגורד.

בתיאבון!
פירה כרובית וכרישה

מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים