(למי שנבהל לשלב הרבה פטרוזיליה וקצת תרד במקום)
מצרכים
שקית ענקית של סרפד – עלים הצעירים
בצל אחד בינוני חתוך לקוביות
3 שיני שום כתוש
2 כפות קמח חומוס
2 ביצים טרופות
2-4 כפות שמן
מלח פלפל ואגוז מוסקט
אופן ההכנה
לשטוף היטב את העלים
לאדות את הבצל ב-2 כפות שמן זית, להוסיף את השום לאדות עד שמאבד נפח ומסיים להוציא את המים (ניתן לעצור את האידוי קודם ולסנן את התערובת מעודף המים)
לאחר שמתקרר מעט להוסיף את שאר המצרכים.
לשים את שאר השמן במחבת ובעזרת כף לצקת לביבות ולטגן אותן משני הצדדים.
ניתן גם לשמן נייר אפייה וליצור לביבות ולאפות אותן כ-15 דקות עד שמשחימות ומתייצבות.
|
|
|