מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

סלט קינואה טאבולה

פורסם בתאריך 22.10.2013 ע"י יעל שראל
הכנת קינואה

כוס קינואה
1 1/2 כוסות מים רותחים מהקומקום
מעט מלח
להביא את הקינואה עם המים והמלח לרתיחה, לכסות את הסיר ולהנמיך את האש.
לבשל 15 דקות, לכבות את האש ולהשאיר סגור עוד 10 דקות.


טאבולה קינואה

מצרכים

1 כוס קינואה יבשה לבשל (לפי המתכון)
80 גר אגוזי פקאן קצוצים
40 גר חמוציות
הרבה בצל ירוק ופטרוזיליה ונענע (כחצי צרור מכל אחד)
מיץ מ-2 לימונים
מלח ופלפל


אופן ההכנה

לקצוץ את כל עשבי התיבול קטן מאוד
לקצוץ את האגוזים והחמוציות
לערבב הכל ביחד עם הקינואה (כשהיא כבר קרה)
להוסיף, לימון, מלח ופלפל ולהגיש
סלט קינואה טאבולה

מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים