הכנת קינואה
כוס קינואה
1 1/2 כוסות מים רותחים מהקומקום
מעט מלח
להביא את הקינואה עם המים והמלח לרתיחה, לכסות את הסיר ולהנמיך את האש.
לבשל 15 דקות, לכבות את האש ולהשאיר סגור עוד 10 דקות.
רטטוי
מצרכים
2 קישואים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל כתום
2 גזרים
1 בצל סגול
2 שיני שום
שמן זית
מלח פלפל שחור טרי
אופן ההכנה
להכין את הקינואה לפי ההנחיות למעלה.
לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות (ברינואז)
בווק לחמם שמן ולהקפיץ את הירקות החתוכים לפי הסדר : בצל, גזר, פלפלים, קישואים
לערבב את הרטטוי לתוך הקינואה. להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
ניתן לקשט בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.