והנה מתכון סלט לימים החמים שבאים עלינו, שבהם כמעט רק מעבד המזון יעבוד, ושיצבע את השולחן בצבעים מרהיבים (תזהרו שלא יצבע את המפה).
סלט טעים ואפילו משתבח כשהוא עומד עם הרוטב כשעה לפני ההגשה, ובהחלט טעים גם יום אחרי!
מצרכים
5 גזרים חתוכים לגפרורים (אפשר במעבד מזון בפומפיה גסה)
1/3 צרור עירית חתוך באורך כ-3 ס"מ (אפשר לגזור עם מספריים)
לרוטב
½ כוס שמן קנולה (אני משתמשת בכבישה קרה)
¼ כוס חומץ תפוחים
2 שיני שום כתוש
1 כף סוכר חום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לנער בצנצנת את חומרי הרוטב ולצקת על הסלט.