עוגיות שקדים ללא גלוטן
מצרכים
400 גרם שקדים פרוסים
4 חלבונים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לערבב חלבונים, סוכר וסוכר וניל בקערה – פשוט עם מזלג.
להוסיף את השקדים ולערבב בעדינות עם כף.
להניח על תבנית תנור נייר אפייה, לצקת בעזרת כף כל פעם כמות של כף אחת מהתערובת, לשמור רווח של כס"מ בין אחת לשניה ולשמור שכל עוגיה תהיה שטוחה (לא ליצור גבעות).
לאפות כ- 10 דקות עד שמשחים לגמרי, אבל לא נשרף. לשמור – שונה מתנור לתנור.
להיזהר , זה ממכר!!
אם אתם רגישים לגלוטן ומתלבטים בנוגע למתכונים המתאימים עבורכם, הנכם מוזמנים ליצור קשר דרך מתכון בהתאמה אישית על מנת להתייעץ עם יעל שראל, שפית ונטורפתית בעלת נסיון וידע רב בנוגע למתכונים ספציפיים אשר תהיו מעוניינים להתאים במיוחד עבורכם.
כמו כן תוכלו להשתתף במגוון סדנאות בישול המותאמות לרגישים לגלוטן, לפרטים אודות מועדי הסדנאות צרו קשר דרך טופס יצירת קשר או התקשרו לטלפון 052-2453318