מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

פילה סלמון בתפוזים

פורסם בתאריך 27.9.2011 ע"י יעל שראל

מתכון מהיר לדג לחג

 

אם נמאס לכם מהגפילטע, אז הנה מתכון ממש מהיר שגם ילדים אשר אינם מוכנים לטעום דגים יאהבו:

 

פילה סלמון בתפוזים

 

מצרכים

פילה דג סלמון (גדול) – אפשר אפילו קפוא

1/4 קופסא תרכיז תפוזים קפוא של פריגת

כפית גדושה טרגון יבש

מלח

פלפל לבן או שחור

 

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות. להניח את פילה הדג עם העור למטה בתבנית פיירקס שתכיל אותו.

לשים את תרכיז התפוזים בכוס מאג, להוסיף את התבלינים, למלא את הכוס במים ולערבב.

לשפוך את תכולת הכוס לתבנית, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור. 

לאפות 15 דקות מכוסה ועוד 10 דקות ללא כיסוי. הדג מוציא ציפוי  לבן, באפייה ללא הכיסוי זה משחים מעט, או שניתן להסיר את זה לפני המשך האפייה.

 

 מעוניינים ללמוד לבשל בריא, במרכז שלנו מוצעות מגוון סדנאות בישול בתחום הבישול הבריא, צרו קשר לבירור המועדים הקרובים!

פילה סלמון בתפוזים

מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים