מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

סדנאות בישול לרגישים ללקטוז

אנשים הרגישים ללקטוז נתקלים בבעיה הרבה פעמים בעניין קינוחים שבהם מרבים להשתמש במוצרי חלב וגן בארוחות חלביות באירועים וסביב חג השבועות.

כמעט כל אחת מהסדנאות שלנו במטעמי בריאות היא ללא חלב וגם אלו שכן מכילות מנה עם מרכיב חלבי(בד"כ יוגורט כבשים או עיזים) אנו למדים איך אפשר גם בלי המרכיב החלבי.

במטעמי בריאות אני בונה סדנאות שמותאמות אישית לצרכים אלו בהן אני למדים מנות שכל אחת מהן יכולה להחליף מנה חלבית אופיינית כלומר, למשל, פשטידה חלבית או מרק שמוקרם בחלב או שמנת מה האפשרויות עבור הרגישים.

 סדנת בישול לרגישים ללקטוז תפריט לדוגמה

 

מנות פתיחה

קרקרים וממרחים

"חומוס" עדשים

ממרח "גבינה" משקדים

 

מנה ראשונה

מרק תרד/מנגולד וחלב שקדים

סלט ירוק עם קוביות טופו מוקפצות בטריאקי

 

מנה עיקרית

מאפים אישיים ללא מוצרי חלב

קארי ירקות וחלב קוקוס

מג'אדרה מאורז מלא עם מאש

סלט סלק וגזר/בטטה טרי

 

לסיום

עוגיות בישקוטי

קפה /תה



מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים