סדנאות בישול בריאותיות – סיפורי לקוחות
"...היום נתבקשתי לספר מה מלהיב אותי בעבודתי. וזו הייתה הבקשה הכי קלה שקיבלתי אי פעם כי באמת שכמעט הכול מלהיב אותי.
במיוחד מלהיב האתגר למצוא מתכונים שיתאימו לאנשים שלמראית עין אסור להם לאכול כמעט הכול.
אחד האתגרים הגדול ביותר היה התאמת המזון לקו הבריאות – זה סיפור אודות בחורה צעירה עם מחלה (למעשה שילוב של שתי מחלות) שבשל מחלתה זו היא בחרה להיות מטופלת בשיטה מסוימת אשר הגבילה אותה במזונות רבים. היא לא יכלה לאכול סוגים רבים של מאכלים ולכן בסיוע שלי הותאמו המאכלים האהובים עליה למרכיבים אשר היא יכולה לצרוך.
בנוסף לזה כמו שלכל אחד יש העדפות אישיות באשר לתזונתו.. לבחורה שלנו הייתה העדפה ברורה מאוד – להיות צמחונית...
ברגע הראשון ממש נבהלתי – מה נשאר??
אבל קצת מחשבה, נבירה במאגר המתכונים שלי והפעלת הדמיון והאהבה שלי לבישול הולידו רשימה ארוכה מאוד של מתכונים.
נפגשנו.. בישלנו.. והכנו מאכלים ומטעמים אשר סיפקו לה תזונה עשירה ומגוונת לימים רבים ומתכונים שאיתם יכלה להמשיך ולהכין לעצמה בבית את המאכלים שאהבה! "